Joomla! leverer rigelig af fleksibilitet til at vise dit webindhold. Hvad enten du bruger Joomla! til et blog websted, nyheder eller et websted for et firma, kan du finde en eller flere indholdsstile til at fremvise dine informationer. Du kan også skifte stil for indholdet dynamisk afhængig af dine preferencer. Joomla! kalder det hvordan en side bliver lagt ud for layout. Brug guiden herunder til at forstå hvilke layouts der er tilgængelige og hvordan du kan bruge dem.

Indhold

Joomla! gør det ekstremt let at tilføje og vise indhold. Alt indholdet er der hvor dit mainbody tag er placeret i din skabelon. Der er tre hovedtyper for layout tilgængelig i Joomla! og alle kan brugerdefineres via parametre. Visningen og parametrene bliver sat under menuelementet der bruges til at vise indholdet du arbejder med. Du opretter disse layouts ved at oprette et menuelement og vælge hvordan dit indhold skal vises.

Bloglayout

Bloglayout viser en liste over alle artikler for den valgte blogtype (Sektion eller kategori) i mainbody positionen på din skabelon. Det giver dig standardtitlen, og introteksten for hver artikel i den valgte kategori og/eller sektion. Du kan brugerdefinere dette layout ved at bruge indstillinger og parametre, (Se artikelparametre) dette gøres for menuen og ikke fra sektionen!

Blogarkivlayout

Et blogarkivlayout giver dig et lignende output af artikler som den normale blogvisning men vil i toppen tilføje, to drop down lister for måned og år plus en søgeknap til at søge efter alle artikler fra en bestemt måned og år.

Listelayout

Tabellayout giver dig simpelthen din tabelliste over alle titlerne i en bestemt sektion eller kategori. Der bliver ikke vist en introtekst, kun titler. Du kan angive hvor mange titler der bliver vist i denne tabel med parametre. Tabellayoutet vil også levere en filtersektion så brugere kan sortere, filtrere og angive hvor mange titler der skal listets på en enkelt side (op til 50)

Indlejrer

En indlejrer gør det muligt at placere alenestående applikationer og tredjeparts websteder indeni dit Joomla! websted. Indholdet i indlejreren vises indeni det primære indholdsområde defineret af "mainbody" tag og gør det muligt at vise deres indhold som del af dit eget websted. En indlejrer vil placere en IFRAME i indholdssektionen på dit websted og indlejre din standard navigationsskabelon omkring det så det ser ud på samme måde som en artikel ville gøre.

Indholdsparametre

Parametrene for hver layouttype kan findes på højre side i editorboksen på menuelementkonfigurationsskærmen. De tilgængelige parametre afhænger stort set af hvilken type layout du konfigurerer.

Log på

Hvem er online

We have 36 guests and no members online

Reklamer

Free business joomla templates